Termeni si conditii

  • Shaormy.ro este un portal cu informatii despre localurile cu specific fast food/shaorma.
  • Shaormy.ro este proprietate privata. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Shaormy.ro (si subdomeniile sale)
  • Shaormy .ro este un site functional pe teritoriul Romaniei. Proprietarul site-ului nu garanteaza functionalitatea acestuia si pe teritoriul altei tari
  • Shaormy.ro ofera acces liber la continutul site-ului si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
  • Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Shaormy.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris, cu Shaormy.ro sau partenerii sai.Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea shaormy.ro sau a partenerilor sai.
  • Shaormy.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte site-uri. Shaormy.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
  • Informatiile de pe site-ul shaormy.ro sunt pur informative, ele nu creaza nici o obligatie si de asemenea nu raspundem de eventuale date furnizate eronat de catre partenerii nostrii.
  • Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe,temporar sau permanent, partial sau total, serviciile puse la dispozitie de acest site, cu sau fara o notificare prealabila.

Shaormy.ro nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile sunt actualizate zilnic
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele,
– orice eroare de program va fi corectata.
– toate mesajele din sectiunea”pareri clienti” vor fi publicate.