Shaormy.ro – Mall-ul shaormeriilor!

     Pofta de o shaorma(saorma) si nu stii incotro sa apuci? Esti pe fuga si foamea iti bate la usa? Nimic mai simplu dai o vizita la mall si iti alegeti cea mai apropiata locatie, dar si cea mai recomandata pentru a merge la sigur.

Nu, nu am gresit, am zis mall 🙂 , pentru ca pe Shaormy.ro o sa te simti ca intr-un mall, dar unul gastronomic cu cele mai multe locatii unde shaorma sau gyros-ul sunt la ordinea zilei.

Si cum in orice spatiu comerial avem nevoie de prezentare, incepem cu inceputul si mai exact cateva cuvinte despre site si paginile lui:

      Pagina de stiri va fi pagina unde zi de zi gasesti toate informatiile despre noutatile aduse de locatia ta preferata, diferitele discutii si programe (nu de multe ori am ajuns la shaormeria preferata, dar am gasit inchis – stiu dezamagirea este mare atunci 🙁 )
     Istoria Shaormei – aici incercam sa adunam toate informatiile si sa adun intreaga istorie a acestui preparat. Stim, momentan este la inceput si cu siguranta mereu discutabil, dar promitem cu ajutorul vostru sa reusim sa updatam mereu continutul.
      Locatii Bucuresti, cum sugestiv este trecut, aici o sa gasim tot ce inseamna spatiu tip fast food cu preparate din carnea ce se invarte lanag un arzator. Si cum vrem sa fim putini organizati, aici am grupat doar spatiile din capitala tarii.
     Locatii Romania – stim ca fanii acestei mancari sunt pretutindeni si nu i-am uitat nici pe ei, asa ca aici este sectiunea dedicata tuturor localitatilor din tara noastra.
     Pareri clienti.  Ai mancat o senzationala saorma? Spune si comunitatii de aici, cu siguranta suntem multi cei ce vrem sa incercam ceva bun 🙂 In plus ajuta si respectiva shaormerie sa fie apreciata!
     Contact – aici ne poti scrie, ne poti sugera orice iti trece prin cap, dar conditie obligatorie sa fie dupa o degustare si da, poti sa vorbesti cu noi si dupa o masa cu gust de usturoi 🙂
Mare atentie! Shaormy.ro nu face livrari si nici nu vinde preparate, doar dam o mana de ajutor pentru pofticioasi si pentru spatiile unde se vinde mancarea cea mai apreciata din lume!

 

Edit